Tervetuloa joukkoomme!

Vaasan Seudun Yhdistykset ry (VSY) on vuonna 2009 perustettu sosiaali- ja terveysalan yhdistysten katto-organisaatio.

VSY:n toiminnan tarkoitus on tukea Vaasan seudun väestön hyvinvointia, edistää jäsenyhdistysten yhteistyötä keskenään, julkiseen sektoriin ja muihin tahoihin sekä toimia kohtaamispaikan järjestäjänä.

VSY:n toimitilat sijaitsevat Vaasassa, Korsholmanpuistikko 44, 2 krs, 65100 Vaasa. Järjestökeskuksemme toimintaa rahoittaa STEA. Saamme taloudellista tukea myös Vaasan kaupungilta sekä säätiöiltä.

 

Vaasan Seudun Yhdistykset ry:n esittely:

 

Keikka-avun esittely:

 

 

 

Ajankohtaista

Dateron uutiskirje: Garageband koulutus ammattihenkilöstölle

01.03.2018 - 00:00

Garageband on iPadin sovellus. Käytettävissä on useita eri instrumentteja. Soittaja voi olla aloittelija tai ammattilainen. Garagebandiä voivat käyttää myös sellaiset soittajat, joilla on erilaisia toiminnan esteitä. >>Lue lisää.

Kuulopäivä Isokyrössä 7.3. klo 13.00-15.30

07.03.2018 - 13:00 - 15:30

Liitteessä mainos / ohjelma Isokyrössä 7.3. järjestettävästä Kuulopäivästä.

Harvinaisten sairauksien päivä, keskiviikko 28.2.2018

28.02.2018 - 09:00 - 17:00

Kansainvälistä Harvinaisten sairauksien päivää vietetään vuosittain helmikuun viimeisenä päivänä. Tänä vuonna päivää vietetään jo yhdettätoista kertaa.

Tämän vuoden Harvinaisten sairauksien päivän teemaksi on valittu Tutkimus. Teema muistuttaa harvinaissairauksien tutkimuksen tärkeydestä ja merkityksestä ihmisen elämään, hyvinvointiin ja elämänlaatuun. Tutkimus voi auttaa tunnistamaan aiemmin tuntemattomia sairauksia ja lisätä ymmärrystä harvinaissairauksista. Se voi auttaa lääkäreitä oikean diagnoosin määrittelyssä ja antaa harvinaissairaille tietoa sairaudestaan. Se voi myös johtaa uusien innovatiivisten hoitojen kehittämiseen ja joissakin tapauksissa jopa parannuskeinon löytymiseen. Paikat, ajat, ja ilmoittautumiset (viim. pe 23.2) liitteessä. 

Vaasan mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasraati

21.02.2018 - 00:00

Tule mukaan Vaasan mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasraatiin! Uusia jäseniä haetaan mukaan vaikuttamaan ja auttamaan. Sinulla voi olla omakohtaisia kokemuksia tai voit olla mielenterveys- tai päihdeongelmaisen omainen. Asiakasraati on Vaasan kaupungin, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien omais- ja asiakasjärjestöjen sekä palveluntuottajien yhteistyöfoorumi. Liite alla. Lue lisää: https://www.vaasa.fi/uutinen/tule-mukaan-vaasan-mielenterveys-ja-paihdep...

Sähköpyörätuolijalkapallo on hauska harrastus!

25.02.2018 - 00:00

Euroopassa sähkärifudista pelataan jo 13 valtiossa. Suomessa pelataan Palloliiton alaista sähköpyörätuolijalkapallon SM-sarjaa. Lisää pelaajia lajin pariin kaivataan ympäri Suomen, etenkin Vaasassa halutaan nyt joukkue kunnolla käyntiin! Mitä se on? Sähköpyörätuolijalkapallo tai lyhyemmin SPT-jalkapallo on sähköpyörätuolia käyttäville henkilöille suunniteltu urheilulaji. Sitä pelataan koripallokentällä neljän hengen joukkuein. Pelissä käytetään 330 millimetriä halkaisijaltaan olevaa palloa. Palloa liikutellaan sähköpyörätuolin avulla joko kuljettamalla tai lakaisemalla pyörätuoliin kiinnitettävän puskurin avulla. Mikäli olet kiinnostunut lajista, ota rohkeasti yhteyttä! Yhteystiedot liitteessä alla.

 

Liitteet: