Tervetuloa joukkoomme!

Vaasan Seudun Yhdistykset ry (VSY) on vuonna 2009 perustettu sosiaali- ja terveysalan yhdistysten katto-organisaatio.

VSY:n toiminnan tarkoitus on tukea Vaasan seudun väestön hyvinvointia, edistää jäsenyhdistysten yhteistyötä keskenään, julkiseen sektoriin ja muihin tahoihin sekä toimia kohtaamispaikan järjestäjänä.

VSY:n toimitilat sijaitsevat Vaasassa, Korsholmanpuistikko 44, 2 krs, 65100 Vaasa. Järjestökeskuksemme toimintaa rahoittaa STEA. Saamme taloudellista tukea myös Vaasan kaupungilta sekä säätiöiltä.

​Huom:

VSY:N TOIMISTO SULJETTU HEINÄKUUSSA
TIEDOKSI: VSY:n toimisto on suljettu heinäkuussa, ajalla 30.6. –  31.7.
Kiireellisissä asioissa ajalla 18.-29.6. ota yhteyttä: Nina Söderholm, sähköposti: harjoittelija [at] vaasanseudunyhdistykset.fi​ /p.  050 325 3011
Hyvää kesää kaikille toivottaa VSY:n väki. Palataan asiaan elokuussa!

Tähtikortti nyt VSY:ltä!
Tähtikortti on etukortti, jolla saat tuntuvia etuja vuoden ajan. Juuri nyt saat sekä tämän että ensi vuoden kortit yhden hinnalla! Kortti toimii usealla paikkakunnalla Suomessa ja yhteistyökumppaneita on tällä hetkellä jo 150. Vaasassa saat mm. alennuksia tuotteista ja palveluista, kaksi ateriaa yhden hinnalla sekä alennettuja pääsymaksuja – ja kaikki etuja voi hyödyntää yhä uudestaan!
Lisätietoja Tähtikortista tästä http://www.tahtikortti.fi/

Hyvä mahdollisuus palkita vapaaehtoisia, yhdistyksen jäseniä tai osta vaikka itselle rahanarvoinen etukortti.
Kortin myynti ja lisätietoja:
Ralf puh. 044 709 1141 ralf.fagerlund [at] vaasanseudunyhdistykset.fi
Nina puh. 050 325 3011 harjoittelija [at] vaasanseudunyhdistykset.fi


PDF icon jarjestokoordinaattori_2018.pdf


Ajankohtaista

Vapaaehtoisia kesän EM-kisojen soveltavan liikunnan teemapäivään

11.07.2018 - 00:00

Vapaaehtoisia tarvitaan: Vaasassa ja Seinäjoella järjestetään heinäkuussa alle 19-vuotiaiden poikien jalkapallon EM-lopputurnaus. Kisoissa on mukana Suomen lisäksi seitsemän maata ja ottelut pelataan 16.-29.7. Molempiin kaupunkeihin rakennetaan turnauksen ajaksi tapahtumatorit, joiden tarkoituksena on tehdä tunnetuksi kisoja, isäntäkaupunkeja ja niiden tarjoamia liikunta-, kulttuuri- ja matkailumahdollisuuksia. Vaasassa tapahtumapaikkana toimii Kauppatori. Olemme suunnitelleet tapahtumatorien ohjelmia ns. ”jokaiselle jotakin”-periaatteella ja pyrimme laajentamaan jalkapallotapahtumaa yleisluontoisemman kansanjuhlan suuntaan. Toreilla järjestetäänkin aktiviteetteja vaihtuvin teemoin. Avajais- ja finaalipäivien ohella keskiössä ovat perheliikunta; paikalliset liikuntaseurat; kulttuuri, tasa-arvo ja monikulttuurisuus; soveltava liikunta; senioriliikunta sekä kestävä kehitys ja luontoliikunta. Soveltavan liikunnan päivä järjestetään Vaasassa perjantaina 20.7. ja Seinäjoella lauantaina 28.7. (kesto n. 6h) yhteistyössä Kukunori ry:n, VAU ry:n, PLU:n sekä VPS:n ja SJK:n harrastefutistoimintojen kanssa. Torien miniareenoilla pääsee tuolloin Kukunorin ja VPS:n/SJK:n johdolla kokeilemaan kävelyfutista ja luvassa on myös näytösotteluita sekä ihmispöytäfutista. Jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena ko. tilaisuuksissa, niin ota yhteyttä: Ilmari Eskola, SUOMEN PALLOLIITTO, Ilmari Eskola, tapahtumatorituottaja, puh. (+358)400 733 950/email. ilmari.eskola [at] u19euro.fi

Yhdistysten päivä 30.8.2018, Härmä

30.08.2018 - 10:30 - 16:00

Hei Sinä yhdistyksen puheenjohtaja, tiedottaja tai avainhenkilö! Järjestimme viime vuonna ensimmäistä kertaa yhdistyksille suunnatun infopäivän ja suuren suosion myötä päätimme järjestää sen myös tänä vuonna: Kutsumme Sinut/Teidät Härmän Kuntokeskukseen Yhdistysten Päivään 30.8.2018. Aivan lopullinen ohjelma on vielä vahvistamatta, mutta päivä kannattaa merkitkää kalenteriin jo valmiiksi. Päivän aikana tullaan kuulemaan eri asiantuntijoiden puheenvuoroja mm Muistisairaan kohtaamisesta sekä ulkoilusta/tasapainosta ja jalkineista sekä kuntoutusmahdollisuuksista. Paikalle on tulossa myös mielenkiintoisia näytteilleasettajia. Heidän esittelypöytiinsä pääsette tutustumaan taukojen aikana. Ajatuksena olisi, että Teidän kautta koko päivän anti jakaantuisi eteenpäin oman yhdistyksen jäsenistölle. Lisätietoja ja ilmoittautuminen liitteessä alla.

Muistiluotsi kesäkiertueella

11.06.2018 - 00:00

Pohjanmaan Muistiluotsi kesäkiertueella, ohjelma liitteenä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Huojentavan kirjoittamisen kurssit Merenkurkun saaristossa, kesä-heinäkuu 2018

12.06.2018 - 00:00

Märehditkö? Sulavatko asiat ja ravitsevat sinua kuten ruoho lehmää vai jäävätkö ne kuluttamaan voimiasi? Vai haluatko vain kepeämmän kesämielen? Hetken omaa aikaa? Sinuiksi menneisyyden kanssa? Tai pohtia uutta suuntaa? Kaikkea tätä voit tehdä huojentavan kirjoittamisen kursseilla sen mukaan, mihin itse koet eniten tarvetta ja sillä tavalla kuin sinusta hyvältä tuntuu. Lisää liitteessä.

Liitteet: 

Koulutetut kotoutumisen kokemusasiantuntija-toiminta, Väestöliitto

18.06.2018 - 15:00 - 16:30

Väestöliiton Paula Mattila kertoo KOTOUTUMISEN  KOKEMUSASIANTUNTIJA - koulutuksesta ja toiminnasta ma 18.6.2018 klo 15-16.30 Sosiaalikeskus, Vöyrinkatu 46 kellarikerros. Liite alla.