Välkommen 

Vasanejdens Föreningar (VNF) har som syfte att stöda befolkningens välmående i Vasanejden, främja samarbetet mellan medlemsföreningarna och deras samarbete med både den offentliga sektorn och andra aktörer, samt fungera som gemensam mötesplats.

VNF är beläget i Vasa, Korsholmsesplanaden 44, vån 2, 65100 Vasa. Vårt föreningscentrum finansieras huvudsakligen av STEA men vi erhåller också bidrag av Vasa stad och stiftelser.


          

Frivilliga föreningar i nöd

Social- och hälsoreformen betyder i sin planerade form att små organisationer måste konkurrera mot stora företag. På fältet är man bekymrad.
Reporter: Kjell Lindroos.


Märkte du redan de här?

Erfarenhetsexpert inom integration

Integrationsprogrammet för 2019–2022 är som bäst på utlåtanderunda i Vasa stads olika nämnder.  Ett av målen inom integrationsprogrammet är att utveckla verksamheten kring erfarenhetsexperter och integration. Vi vill med denna undersökning kartlägga de olika instansernas intresse för att i framtiden utveckla sin verksamhet och sina tjänster genom att dra nytta av ett samarbete med erfarenhetsexperter inom integration.

Vi hoppas du har tid att svara på enkäten, det tar bara några minuter att besvara frågorna. Svarstiden är fram till söndagen den 16.12.2018.

Hos Vasanejdens Föreningar kan du uppleva synergin!

Är det svårt att hitta arbets- och mötesutrymmen i Vasa? Behöver din förening eller företag nya arbetsutrymmen?

Läs mer

Vuokratilat VSY:ltä


Aktuellt

Föra barnen på tal - utbildarutbildning i Österbotten, Inledande träff den 14.12

14.12.2018 - 12:00 till 15:00

I Familj och barn i samspel -arbetsbacken ingår bl.a. Föra barnern på tal - metoden (Lapset puheeksi). För att kunna spida och fördjupa användningen av metoden på ett mera strukturerat sätt bjuds nu en utbildarutbildning till dem som redan har fått metodkunnande i Föra barnen på tal -metoden. Mera information och anmälningar (senast den 21.11.) i bilagan.